Diensten en werkwijze

Wie vastloopt omdat het even teveel is wat er op ze afkomt, geconfronteerd wordt met grote veranderingen of een aangrijpend verlies, komt terecht in een achtbaan van emoties. Stress, verdriet, frustratie, onzekerheid, angst, paniek – het is slechts een greep uit de gevoelens die tijdens die periode ze in de greep houden.

Het leven staat op z’n kop, of staat juist stil. Je wilt wel vooruit maar het lukt nu niet. Voor even of voor langere tijd. Hoe nu verder? Hoe ga ik in het dagelijks leven om met die heftige gevoelens? Hoe geef ik aan dit alles ‘betekenis’ en vooral ook is er licht aan de horizon? Peter zegt daarover: “Ook al is dat misschien niet direct duidelijk als je midden in “de shit” zit maar er is echt licht aan de horizon. En dat licht kan wel eens mooier en intenser zijn dan dat je je daarvoor hebt kunnen voorstellen”. Hoe kom ik weer in beweging? Kortom: hoe houd ik mijn leven op de rails?

Bij deze en andere vragen biedt Entr’acte begeleiding. Op een manier die bij ‘mensenmens’ Peter past: eerst goed luisteren naar het verhaal, daarna een directe, eerlijke en doelgerichte aanpak.

Entr’acte biedt de volgende vormen van therapie/begeleiding aan – in de ruime, lichte en sfeervolle praktijkruimte in Beuningen of op locatie (in company):

  • Individuele begeleiding.
  • Coaching op identiteitsniveau.
  • Een mediationtraject (PUUR praktijk met mediation samen met collega Marc Rutten).
  • Groepssessies en trainingen (in samenwerking met Cobi Nijhuis van Rouwbegeleiding Bijjezelf of Marc Rutten mediation).

Centraal in al deze verschillende vormen van ondersteuning staat Peters gevoel voor de cliënt – zonder te soft of zweverig te worden.